2022-05-03

Fortnox – Låt fastighetsportalen göra jobbet

Img

Kopplingen innebär att Atlas Nest levererar allt inom kommunikation, information och avisering samt betalning åt kunden. Betalningsinformation och bokföringsunderlag överförs automatiskt in till kundens bokföringsprogram i Fortnox.

I Fortnoxs lösning för fastighetsägare har Atlas Nest och Fortnox utvecklat ett smart och enkelt helhetssytem till fastighetsägare. Efter att ni har aktiverat Atlas behöver ni kontakta oss för att börja lägga upp era lägenheter.

Med minimal administration skapar vår tjänst bokföring. Bokföringsunderlag skapas automatiskt varje månad och våra kunder får 100 % betalt. Underlaget skickas från Atlas Nest direkt in i våra kunders bokföring i Fortnox, enkelt och effektivt.

Vi är helt unika på marknaden att erbjuda något som vi kallar Hyresgaranti. Det innebär att vi garanterar betalning av alla hyror varje månad till dig som fastighetsägare. Atlas Nest hjälper till med allt från att skapa avierna till att ta hand om betalfrågor från de boende. Vi sköter om all administration tills dess att hyran är betald.

Hur går det till?

  1. Logga in i Fortnox
  2. Gå till Marketplace/Appar
  3. Leta upp och välj Atlas Nest för företag
  4. Klicka Köp/Lägg till
  5. Du skickas till atlasnest.com för att verifiera din e-post
  6. Klart!

Följ oss på sociala medier för våra senaste uppdateringar!

Atlas Nest blir INBooks!

Vi växer och breddar vårt erbjudande genom att gå ihop med INBooks.

Tills vidare loggar du in på samma sätt som tidigare. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår support!

Till INBooks!