Fastighetsportal

En helhetslösning för fastighetsägare

Det kompletta systemet för fastighetsägare

Atlas Nest är en Fastighetsportal, Boendeportal och fastighetssystem i en och samma plattform.

Atlas Nest Fastighetsportal är en digital plattform för fastighetsägare, samt en enkel och användarvänlig app för hyresgästerna. Portalen skapar minimal administration och hantering av hela fastighetsbeståndet.

Vårt mål är att samla och effektivisera så mycket som möjligt av fastighetsägarens vardag i ett och samma system. Allt för att förenkla och sänka de administrativa kostnaderna för fastighetsägaren. Samtidigt visar det engagemang mot boende och ger en säker, trygg och enkel app för alla deras vardagssysslor som avser boendet.

Person

Fastighetsportalen gör det lätt att sköta bokföring, administration och förvaltning av dina fastigheter. Det fungerar också som en boendeportal för hyresgästerna. 

Logo Blue

Känn dig trygg med vår hyresgaranti

Vi är helt unika på marknaden med att erbjuda något som vi kallar Hyresgaranti. Det innebär att vi garanterar betalning av alla ut alla hyror den sista vardagem varje månad fastighetsägaren. Vår support hjälper med allt från att skapa avier till att ta hand om betalfrågor från de boende och sköter om all administration till dess att hyran är utbetald.

Kontakta oss
- fyll i formuläret så hör vi av oss till dig snarast

Följ oss på sociala medier för våra senaste uppdateringar!

Atlas Nest blir INBooks!

Vi växer och breddar vårt erbjudande genom att gå ihop med INBooks.

Tills vidare loggar du in på samma sätt som tidigare. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår support!

Till INBooks!