2022-04-21

Så fungerar fastighetsportalen

Img

Det är enkelt med Atlas Nest

Som fastighetsägare kan det vara mycket som ska hållas reda på, tiden är knapp och det är många bollar i luften samtidigt. Att göra förändringar och byta system kan då verka extra bökigt. Med vår fastighetsportal blir vardagen enklare och givetvis ska också övergången dit vara lika enkel. Därför finns vår support med dig hela vägen och hjälper dig från första kontakt till att allt är i gång för en trygg, användarvänlig och smidig upplevelse för både fastighetsägare och hyresgäster.

Atlas Nest fastighetsportal är det kompletta systemet för fastighetsägare med fastighetsportal, boendeportal och fastighetssystem i ett. Med portalen sköter du enkelt bokföring, administration och förvaltning av dina fastigheter. Dessutom kan dina hyresgäster bland annat sköta betalning av hyra, göra felanmälningar, boka tvättstuga och kontakta kundsupport via boportalen.

Vi vill göra vardagen för dig som fastighetsägare så enkel som möjligt. Du kan själv välja vilka moduler du vill ska vara aktiva och har du frågor finns vår support här för att hjälpa dig.

Följ oss på sociala medier för våra senaste uppdateringar!